Quick Boys VR2 – Haagse Hout VR1

Datum: 2-9-2017
Locatie: Sportpark Nieuw-Zuid
Trainer: Herman Veenendaal

Aanwezige spelers:
Op doel: Arieanna
Verdediging: Tessa, Gerdina, Neline, Elise.D, Corinda
Middenveld: Willeke ©, Lettine, Fleur, Eline, Elise.W, Kristel, Gonda
Voorhoede: Marja, Petra, Lisanne

Eindelijk, het is zo ver. De eerste wedstrijd van het seizoen! Na de gezellige team BBQ van vrijdagavond is het nieuwe team van VR2 er helemaal klaar voor, na het verschrikkelijke seizoen van vorig jaar. Super blij zijn wij met onze nieuwe speelsters Fleur, Kristel, Gerdina en Elise.D uit MO19, Eline uit VR1, en 3 nieuwe speelsters Gonda, Alice en Lisanne. Na een goede start van de pittige trainingen van trainer Herman staan we te popelen om te spelen.

De eerste wedstrijd voor de beker wordt thuis gespeeld op het prachtige Nieuw-Zuid. Na de belangrijke woorden van trainer Herman in de kleedkamer wordt er om 12.00 gefloten door scheidsrechter Marco Ouwenhand en kan de wedstrijd echt beginnen.

En hoe!! Quick Boys begint ontzettend sterk en speelt de eerste 20 minuten bijna alleen maar op de helft van de tegenstander. Quick Boys speelt goed, en er zijn al mooie driehoekjes in het veld te zien, maar is nog zoekende naar een goal. Dit gaat moeizaam omdat er een hoop nieuwe gezichten zijn en iedereen nog moet wennen aan elkaar. Ook voor trainer Herman is dit lastig, waardoor er ook een hoop gewisseld wordt tijdens deze wedstrijd, zodat uiteindelijk de juiste combinaties in het veld gecreëerd kunnen worden.

Dan is het rust en staat het nog 0-0. Trainer Herman benoemt nog dat er nog wat feller gespeeld mag worden en dat we meer de duels aan moeten gaan.

In de eerste helft is er al wat gewisseld, en hier mee starten we ook in de tweede helft. De dames van Quick Boys gaan er meteen fel in en dit geeft resultaat. Onze nieuwe speelster Lisanne scoort na een mooie pass van Kristel, maar helaas geeft de scheidsrechter onze tegenstander het voordeel van de twijfel en wordt deze goal toch afgekeurd op buitenspel. Na ongeveer 10 minuten gespeeld te hebben geeft Elise.W vanaf het middenveld een steekpass naar Willeke, die op het perfecte moment start en keurig afrond. Daar is die dan, de eerste goal van het seizoen. 1-0!! Eigenlijk is er niet veel dreiging van de tegenstander gekomen, een aantal keer kwamen de dames van Haagse Hout tot een aanval, maar dit werd top verdedigd door onder andere het centrale duo achterin Neline en Gerdina.

In de 70e minuut kreeg Quick Boys een corner die werd genomen door Fleur. De keeper van Haagse Hout was kansloos. De corner van Fleur draaide prachtig het doel van de tegenstander in.
Hoppa! 2-0! We merkten dat aan het einde Quick Boys iets verzaakte, maar gelukkig werd dit prima opgelost met een aantal mooie reddingen van keepster Arieanna! Nog een aantal wissels, en daar was dan het moment van Lettine! Na een prachtige opbouw vanaf de verdediging ronde Lettine geweldig af. Een prachtige goal. 3-0!

Dan fluit de scheidsrechter af en kunnen we meteen onze eerste winst in onze zak steken! Wat een heerlijke start van het seizoen! Wat geeft dit een vertrouwen!
Volgende week spelen we om 12.15 tegen DoCoS vr1 op sportpark Morskwartier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *