Quick Boys VR2 – LVV Football Factory VR1

Zaterdag stond de uitwedstrijd tegen LVV Football Factory VR1 op het programma. Met een wedstrijd meer en 6 punten meer stonden zij 3 plaatsen boven ons op de zevende plek. De dames waren gemotiveerd om dat verschil te verkleinen naar 3 punten. De thuiswedstrijd tegen LVV Football Factory was nog een 1-1 gelijkspel, dus de ploegen zijn aan elkaar gewaagd!

Helaas kwam de thuisploeg in de eerste helft al op een 1-0 voorsprong. Maar de dames lieten zich niet uit het veld slaan. Dit betaalde zich ook terug in de gelijkmaker! Quick Boys kwam meer in de wedstrijd en het veldspel was ook stukken beter dan een week eerder, waar de passing nog wel eens wat te wensen over liet. De 1-2 viel dan ook nog in de eerste helft, en met een voorsprong werd de rust ingegaan.

In de tweede helft kwam Quick Boys vervolgens nog op voorsprong van zelfs 1-3. Helaas kreeg de thuisploeg een (terechte) penalty mee. De keeper zat nog wel in de goede hoek, maar het mocht niet baten en het werd 2-3. De dames van LVV Football Factory ruikten bloed en gingen nog voor een slotoffensief.

Quick Boys VR2 hield echter stand en stelden de 3 punten veilig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *