Quick Boys VR2 – VVSB VR1

Zaterdag 23 september 2017 – Sportpark Nieuw Zuid

Quick Boys VR2 – VVSB VR1: 1-0

De vrouwen van Quick Boys VR2 hebben de eerste competitiewedstrijd gewonnen met 1-0 van VVSB VR2.

Op een warm en zonnig Nieuw Zuid stond de eerste competitiewedstijd op de agenda, een streekderby. Trainer Herman had twaalf speelsters tot zijn beschikking dus “heel blijven, maar vooral knallen” was de opdracht voor vandaag. Het was een spannende westrijd waarin duidelijk voelbaar was dat het om een streekderby ging. Dit gevoel werd dan ook versterkt doordat er twee voormalig blauwwitten mee voetbalden voor de club uit Noordwijkerhout.

Voetballend gezien waren de vrouwen van beide kanten aan elkaar gewaagd. Arieanna hield Quick Boys de eerste helft in de wedstrijd met een aantal uitstekende reddingen. Quick Boys kreeg in de eerste helft nog wel een kans: Elise kreeg de bal op het hoofd door een prachtige hoekschop van Fleur, maar deze kopbal raakte helaas de lat. VVSB moest uiteindelijk toch het onderspit delven door een prachtige lange bal van Willeke in de tweedde helft die voor de keepster van VVSB (en voormalig Quick Boys-speelster) onhoudbaar was.

Alle vrouwen hebben gestreden voor de overwinning, maar vooral Fleur viel op. Zij speelde een topwedstrijd ondanks dat zij aangaf haar dag eigenlijk niet te hebben! De vrouwen mogen zich de aankomende week gaan opmaken voor de volgende competitiewedstijd tegen de vrouwen van DoCoS uit Leiden.

PS. Berry bedankt voor het vlaggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *