UDO VR2 – Quick Boys VR2

161105-udo-03Locatie: Sportpark De Voscuyl UDO

Opstelling: 1-4-4-2
Op doel: Renate (c),
Verdediging: Tessa, Patty, Neline, Corinda
Middenveld: Lettine, Jorien, Esmee, Astrid
Voorhoede: Arieanna, Petra
Wissel: Amanda
Bankverwarmers/Blessa’s : Marja, Willeke, Leonie en Elise.

Nadat de wedstrijd van vorige week tegen RKAVV uit het programma was gehaald stonden de dames van QB VR2 weer te trappelen om een wedstrijd te spelen. Vanwege een hoop blessures waren er maar net genoeg dames om toch met een volledig elftal op het veld te staan. Gelukkig ontbrak het niet aan inzet!

Het is maar goed dat wij ruim op tijd verzamelen. Na wat opstartproblemen met een dichte Sandtlaanbrug en een bezette kleedkamer e.d. waren we uiteindelijk nog ruim op tijd op het veld om aan de warming-up te beginnen. Tijdens de warming-up viel er nog een kleine regenbui, maar daarna werd het gelukkig droog. Om 12.45 klonk het fluitsignaal en kon de wedstrijd beginnen.

Beide ploegen beginnen fanatiek met de wedstrijd, en het is wel duidelijk dat Quick Boys zich niet laat kennen tegen de ploeg die op het moment 2e staat in de competitie. Al vroeg in het spel krijgt UDO een corner, maar deze wordt fel verdedigt door doelvrouw Renate. Naarmate de 1e helft vordert wordt het een klein beetje rommelig bij Quick Boys en is er wat minder rust aan de bal, helaas valt hieruit dan ook de 1-0 voor UDO. De snelle aanvallers van UDO worden uitstekend verdedigt door onze verdedigers, maar helaas valt de diep gespeelde bal net over onze verdediging waardoor UDO 1 op 1 komt met onze keepster: 2-0. Maar Quick Boys laat zich niet kennen en de dames vechten terug, na een mooie pass van Esmee vanaf het middenveld krijgt Arieanna de bal, zo snel als ze is speelt ze soepel 2 verdedigsters uit en schiet de bal koel in het doel. 2-1!

Omdat er niet echt gewisseld kan worden is het fijn dat het even rust is, zodat de dames even kunnen bijkomen. Trainer Herman meld nog aan de meiden dat de duels één-op-één veel sterker kunnen.

Na de rust beginnen we weer vol goede moed aan de 2e helft. Helaas komt UDO na een mooie aanval tot 3-1. Daarna krijgt Quick Boys nog een aantal mooie kansen, maar zit het helaas niet mee en wordt er niet gescoord. Er wordt nog heel erg goed volgehouden maar helaas wordt er in de laatste 15 minuten nog een wissel in gebracht bij UDO die dan toch nog 3 keer scoort. De uiteindelijke eindstand is 6-1.

Volgende week zijn we weer vrij dus hebben de geblesseerden nog even tijd om te herstellen. Op 19 november mogen we weer, en spelen we uit bij VV Noordwijk.

Ps. Omdat ik niet in sta voor mijn taalgebruik, heb ik het dramatische optreden van de scheidsrechter maar achterwege gelaten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *