Van Nispen VR1 – Quick Boys VR2

161015-vannispen-01Vandaag de wedstrijd tegen Van Nispen Vrouwen 1. Vandaag wilden we echt de 3 punten een keer meenemen naar Katwijk. De warming up was nog wat slap maar de sfeer was goed.

We starten de wedstrijd met het spel wat we de laatste weken al speelden en dat resulteerde erin dat we het eerste kwartier veel op de helft van de tegenstander speelden. Wel zijn hun snelle spitsen zo nu en dan gevaarlijk. Halverwege de eerste helft spelen ze dan ook de bal achter onze verdediging (waarbij wij twijfelen of het wel of niet buitenspel is) wat resulteert in de 1-0 voor Van Nispen.

Quick Boys blijft echter goed voetballen en enkele minuten later komt er vanuit het middenveld een goede pass op Arieanne die de 1-1 binnen schiet. We blijven goed voetballen tot de rust waar er over en weer nog kansen komen, maar er niet meer gescoord wordt.

In de rust geeft de coach aan dat er meer rust aan de bal moet komen en dat er voorin wat scherper moet worden gelopen op de passes vanuit het middenveld. De tweede helft starten we in eerste instantie wat slap waardoor er kansen komen voor Van Nispen, welke we als team goed weten te keren. Na een minuut of twintig weten we weer wat grip op de wedstrijd te krijgen en komt er vanaf het middenveld een goede pass naar Arieanne die aan een rush richting het doel begint en deze succesvol afrond: 1-2.

Daarna eindigt de wedstrijd net als de eerste helft met veel kansen over en weer. Door heel hard werken weten we uiteindelijk de overwinning binnen te slepen en de 3 punten mee naar Katwijk te nemen. Een leuke wedstrijd tegen een sportieve ploeg.

Team van vandaag: Renate Hoek (C), Neline de Vreugd, Tessa van Beelen, Patty Varkevisser, Jennifer Ouwehand, Vera Ouwehand, Jorien de Mooij, Janneke Schaap, Petra Ouwehand, Arieanne Valk, Marja Ouwehand, Mirjam van Rossum en Herman Veenendaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *